CCE certificates
CCE d.o.o
Svetovanje in inženiring
Stegne 21c, SI 1000 Ljubljana
tel: +386 1 5837330
fax: +386 1 5111464
info@cce.si
© 2013 CCE, vse pravice pridržane
Oblikovanje Krearna
Tehnična izvedba Vikida

CCE, svetovanje in inženiring

CCE je podjetje za zaščito, vodenje in sisteme SCADA, ki se uporabljajo v proizvodnji, prenosu ter distribuciji električne energije.

 

Poslanstvo, ki ga zasledujemo, je zagotavljati tehnične pogoje za kakovostno in zanesljivo preskrbo z električno energijo. To nam uspeva z dobavo domišljenih sekundarnih sistemov, ki omogočajo optimalno vodenje, zanesljivo zaščito in učinkovito komunikacijo.

 

Naša vizija je utrditi položaj enega vodilnih integratorjev sekundarnih sistemov na svetu. Dosegamo jo s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov.

 

novice

23.06.2017

Za inženirje končnega uporabnika iz Ruande smo izvedli šolanje na opremi, ki jo dobavljamo.

Opravili smo tudi tovarniški prevzem sistemov za zaščito in vodenje za transformatorske postaje Mt. Kigali, Gahanga, Birembo in Jabana.

11.05.2017

Ob prisotnosti predstavnikov končnega uporabnika iz Ruande smo uspešno zaključili tovarniški prevzem sistemov za zaščito in vodenje za transformatorski postaji Gabiro in Musha.

Tovarniški prevzem za omare smo tokrat opravili na lokaciji CCE. V pritličju iste stavbe, kjer imamo pisarne, smo najeli 500 m2 skladiščnih prostorov, ki nam služijo tudi za testiranje in tovarniški prevzem s kupci.